Om Mig

Nadia Myrrhøj

Certificeret Personlig Træner

Jeg hedder Nadia Myrrhøj og er EHFA certificeret personlig træner og fitness instruktør gennem Fitness Institute i Aarhus. Jeg tilbyder personlig træning i Aalborg og online træningsforløb i hele landet.

De sidste 10 år har jeg integreret sundhed i mit liv. Sundhed betyder noget forskelligt for os alle. For mig er sundhed det, der giver mig en inde ro. Indre ro får jeg gennem en god nattesøvn, daglig motion, næringsrig og varieret kost, en positiv selvopfattelse og ved at tage ansvar for mig selv.

Jeg har selv vejet 10 kg for meget, og jeg ved, hvor frustrerende det kan være ikke at se resultater, føle sig uoplagt, umotiveret og ikke vide hvor man skal starte, eller hvordan man fortsætter. 

Jeg har læst utallige bøger om sundhed, været til foredrag om sundhed, afprøvet diverse kure og kostplaner, løbet og styrketrænet i flere år. Senest har jeg uddannet mig til personlig træner og er i fuld gang med at hjælpe andre mennesker med at integrere sunde kostvaner og motion i deres dagligdag. 

Jeg elsker at hjælpe andre mennesker til en bedre livstil med masser af energi og livsglæde, og som personlig træner har jeg de redskaber, der skal til for at hjælpe dig med at nå dit mål, hvad end du drømmer om en lavere fedtprocent, øget muskelmasse, bedre kondition, øget styrke eller øget selvværd og mere livskvalitet.

Læs mere om mine træningsforløb her.


Diplomer & Certifikater

Som EHFA certificeret personlig træner har jeg kompetencer inden for:

 • Fedttab
 • Muskelopbygning og styrke
 • Mobilitetstræning
 • Programlægning 
 • Motivation & Coaching
 • Funktionel træning + MetCon
 • Ernæring og sund livstil
 • Muskelfysiologi
 • Kredsløbsfysiologi
 • Led og knoglelære
 • Nervesystemet

Tilmeld dig mit nyhedsbrev